kassasysteem, festival, events, evenementen

VACATURE: KOM ONS OPERATIONS TEAM VERSTERKEN

Ben jij de topper die wij zoeken?

Over ons bedrijf

Moneycomb is een vooraanstaand, snelgroeiend bedrijf in de evenementensector dat zowel voor als achter de schermen betalingen mogelijk maakt. Denk hierbij aan hoe je als bezoeker betaalt op een festival of (sport-) event, maar ook hoe de geldstromen daarna lopen voor de organisator. Moneycomb ontwikkelt en implementeert verschillende betaaloplossingen en systemen vandaar onze slogan; ‘Payments made Possible’. Betalingen waar, wanneer en hoe dan ook mogelijk maken, zodat onze klanten kunnen groeien met hun bedrijf. Dit doen we met ons unieke kassasysteem voor meer dan 100 kleine en grote evenementen in binnen- en buitenland.

Wat wij doen? Bekijk de video!

Over de functie

Als operations teamlid bij Moneycomb werk je op freelancebasis tijdens de leukste events. Je draagt bij aan het soepele verloop van de geldstromen op evenementen. Een verantwoordelijke functie waarbij je je hoofd koel houdt, zelfs als het 40 graden is. Je hebt niet alleen leiderschapskwaliteiten, je bent ook communicatief sterk en werkt hard. Je bent enthousiast en weet snel en succesvol te schakelen.

Jij bent het centrale aanspreekpunt op locatie. Je brieft barpersoneel, geeft uitleg over het kassasysteem, lost eventuele storingen op en je hebt contact met de organisator. Je bent zelfredzaam en bewust dat je een verlengstuk bent van het merk Moneycomb. Je bent professioneel en weet wat next level service bieden inhoudt. Je bent een gezellige teamspeler en daarnaast heb je affiniteit met software en online technologie.

Wie ben jij:

 • Freelancer met HBO werk & denkniveau
 • Communicatief en sociaal vaardig
 • Affiniteit met verschillende soorten software
 • Kennis van betaalsystemen is een voordeel
 • Evenementen-/horecaervaring heeft onze voorkeur
 • Flexibel, stressbestendig en gestructureerd

 • Uiterst betrouwbaar en discreet
 • Woonachtig in regio Amsterdam

 • In de zomermaanden beschikbaar
 • Werken in de avonden of weekenden is voor jou geen probleem

 • In het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij:

Een uitdagende baan in een hecht en sterk team binnen een jonge en groeiende organisatie. Hierbij werk je op bekende grootschalige evenementen zoals Appelsap, Het Amsterdams Verbond, Chin Chin festival, Vunzige Deuntjes of EK Hockey en TT Assen.

Wat daar tegenover staat?

Een leuke werkomgeving met veel verantwoordelijkheden, de mogelijkheid om door te groeien binnen je functie en het bedrijf, een bovengemiddeld uurtarief en veel werkgelegenheid deze zomer, maar ook daarna. Ben jij onze nieuwe oproepkracht die ons team komt versterken, neem dan snel contact op via info@moneycomb.nl. Of ken je iemand die perfect in dit profiel past? Deel deze vacature dan graag.

Kom in contact!

Ben jij de nieuwe medewerker die ons team komt ondersteunen, neem dan snel contact op. Of ken je iemand die perfect in dit profiel past? Deel deze vacature dan graag.

Mail een knallende motivatiebrief + CV naar info@moneycomb.nl