Cashless Kassasysteem

Laat je bezoekers eenvoudig en supersnel betalen.

kassasysteem, festival, events, evenementen
Consumeren is het belangrijkste doel op je event of festival, naast een bijzondere experience natuurlijk. Je wil het je bezoekers zo makkelijk mogelijk maken om snel te bestellen en betalen. Je bezoekers willen namelijk zo min mogelijk handelingen hoeven uitvoeren en je wil dat ze zo vaak mogelijk terugkomen naar de bar. Kies in dat geval voor cashless betalen. met een digitaal kassasysteem.


Lange rijen, moeizame bestellingen, dubbele wandelingen naar muntenhokjes en ondertussen het concert of de voorstelling missen. Een grote doorn in 't oog van je bezoekers en een belangrijke reden dat de experience op een event tegenvalt. Bezoekers onthouden wat er mis gaat, niet waar het allemaal goed ging. Ondervang dit door bestellingen en betalingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Laat makkelijk consumeren meer prioriteit krijgen op je event en zie je omzet groeien.

Wat kun je verwachten van ons kassasysteem?


betalen op festivals

Cashless betalen

Met onze cashless kassasystemen bied je je bezoeker de kans om zorgeloos jouw event te ervaren. Je bezoekers hebben alleen hun pinpas nodig, net als in de supermarkt. Geen gedoe met muntjes, rijen en broekzakmunten. Geen omslachtige wearables, apps of QR codes. Ze hoeven niets te downloaden of extra aan te schaffen. Dus geen paniek wanneer de telefoon leeg is. Het kan overigens allemaal wel. Ons systeem biedt de mogelijkheid te koppelen met veel verschillende en alternatieve betaaloplossingen. Wij adviseren echter om op je event of festival pin only  in te richten. Het enige wat je bezoeker dan hoeft te doen is, pinnen.

Realtime rapportage

Moneycomb kijkt verder naar meer kansen voor de ondernemer. We kijken hoe we nog efficiënter gebruik kunnen maken van de data die er door het kassasysteem wordt opgehaald. Zo creëren we samen meer omzet, kortere rijen en nog blijere bezoekers. Ieder event is anders. Daarom bieden we uitgebreide en gratis adviesgesprekken met onze event-experts om te achterhalen wat voor jou de beste én meest efficiënte oplossing is. We faciliteren ook de internetdiensten op jouw event, check deze pagina over networking als je daar meer over wil weten. 
kassasysteem, festival, events, evenementen

Elke betaalkaart op de markt

De geavanceerde kassasystemen van Moneycomb zijn speciaal ontwikkeld voor efficiency op jouw event. Zo betalen je bezoekers gemakkelijk en snel op een pinterminal direct aan het verkooppunt. De betalingen zijn altijd geheel contactloos. Het kassasysteem accepteert elke betaalkaart op de markt, inclusief (buitenlandse) creditcards. En wil je toch met wearables, QRcodes of andere gadgets werken, het is mogelijk. Vraag onze experts wat voor jouw event de beste optie is. 

Super eenvoudig en snel

Je medewerkers zullen versteld staan over het bedieningsgemak van de interface. Speciaal ontworpen zodat het horecapersoneel of de cateraars in een handomdraai met het systeem overweg kunnen. Barmedewerkers hebben nagenoeg geen uitleg nodig, zo eenvoudig en intuïtief werken de kassasystemen van Moneycomb.

Dit is wat onze klanten zeggen

Kwalitatief sterke partij die ook op show dagen alles echt onder controle hebben. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben.
Mitchell Bovenlander - 4PM
Moneycomb is open en transparant. Schakelen snel en zijn meedenkend in alle opzichten. top team met veel kennis van zaken.
Elsemiek de Kreek - Taste of Amsterdam

Vragen of een afspraak maken? Neem contact op!