kassasysteem, festival, events, evenementen

Over Moneycomb

Groeien dankzij digitalisering

20+

Jaar expertise

100+

Tevreden klanten

50+

Festivals en events
E-book cashless betalen tijdens events

Moneycomb weet heel goed wat er op een bar, een stand of foodcourt afkomt tijdens een festival, beurs of event. We weten als geen ander wat voor druk dat geeft. En hoe snel bezoekers daar ook weer weg willen zijn. Vanuit een gedreven kernteam werken we samen met  gespecialiseerde freelancers. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de festival- en events industrie, gebruiken we nu onze expertise om eventorganisatoren te helpen groeien dankzij digitalisering. Plastic munten zijn niet meer van deze tijd. Het is wel een mooi gesloten systeem, maar je hebt heel weinig inzage en controle mogelijkheden in wat er daadwerkelijk bij welk verkooppunt gebeurt. Om de doorstroom, realtime inzicht en efficiëntie te maximaliseren adviseren we om pin only te werken. Wil je daar meer over weten? Check binnenkort onze gratis gids met 25 voordelen van pin only kassasysteem.

Wat kan cashless voor jouw event betekenen?


Anticiperen op de toekomst

Met pinnen aan de bar weet je precies welke locatie wat en wanneer heeft verkocht. Retourbetalingen, statiegeldbekers,  onderscheid per productgroep; met één druk op de knop haal je al die data tevoorschijn. Zo kan je veel beter anticiperen op bijvoorbeeld personele bezetting voor volgende edities. Meedenken met de ondernemer hoe het bedrijf nu én in de toekomst kan verbeteren en groeien. Daarin blinkt Moneycomb uit. Samen zijn we er voor jou.

De taal van de eventorganisator

Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche, spreken wij de taal van de evenementenorganisator, de producent en van de cateraar. Hierdoor creëren we een soepele samenwerking in de aanloop naar, tijdens en na afloop van het event.   Moneycomb werkt nauw samen met een groot deel van alle F&B cateraars, waardoor het evenement nog strakker verloopt. We nemen graag zoveel mogelijk zorgen uit de handen van onze opdrachtgever. Wij verzorgen alles wat bij betalingen voor grote groepen mensen komt kijken.

Zoveel mogelijk omzet

Onze klanten zijn niet alleen onze opdrachtgevers, maar juist ook samenwerkingspartners. Voor ieder evenement hebben wij een gezamenlijk doel: zoveel mogelijk omzet genereren. Hoe? Door een solide product neer te zetten en het zodanig af te stemmen dat het voor alle betrokken partijen perfect functioneert.  Vaak is het onze klant die het minst met ons te maken heeft. Het zijn de F&B partners en overige verkopende partijen die uiteindelijk direct met onze producten werken. Wij vinden het daarom belangrijk om juist in die samenwerkingen veel tijd te investeren.

Uniek en exclusief voor events

Het Moneycomb cashless kassasysteem uniek en exclusief voor de evenementenindustrie ontwikkeld. We hebben een korte aanlooptijd nodig. Installeren, online zijn en daarna inklappen en wegwezen direct na show. Daardoor blijven de kosten overzichtelijk. En vanzelfsprekend, het geld op je rekening binnen enkele dagen. 

Voordelen van digitaliseren

Veel eventorganisaties zijn gebaat bij het digitaliseren van hun finance handeling. Niet alleen qua bezoekerslogistiek, maar ook de werkflow met standhouders of F&B cateraars wordt aanzienlijk vereenvoudigd en minder foutgevoelig. Wanneer alles direct in een online kassasysteem ingevoerd wordt, is het voordeel van digitalisering direct duidelijk, overzichtelijk en schaalbaar voor komende jaren. Ook faciliteren wij de internet infrastructuur op je event, lees daar hier meer over.

Veilig en inzichtelijk

Als betrouwbare partner ontzorgt Moneycomb haar opdrachtgevers met een passend en veilig cashless betaalsysteem. Moneycomb garandeert een veilig en inzichtelijk transactieproces en levert gedetailleerde en duidelijke rapportages. Tevens heeft Moneycomb een vrijstelling van De Nederlandsche Bank. Dit maakt het mogelijk om gelden namens derden te verzamelen en uit te keren. Onze medewerkers en bestuurders zijn allen onderheven aan de gedragscode van Moneycomb. Hierin staat beschreven hoe wij omgaan met elkaar en derden. Dit document is te alle tijden op te vragen bij ons indien gewenst.

Dit zeggen onze klanten

Kwalitatief sterke partij die ook op show dagen alles echt onder controle hebben. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben.


Mitchell Bovenlander - 4PM
Moneycomb is open en transparant. Schakelen snel en zijn meedenkend in alle opzichten. top team met veel kennis van zaken.


Elsemiek de Kreek - Taste of Amsterdam

Dit kan Moneycomb voor jouw event betekenen

E-book cashless betalen tijdens events

Download hier jouw e-book  'Genereer tot 30% meer winst tijdens je events met Pin only '

In dit e-book ontdek je de voordelen van een pin only kassasysteem op jouw evenement. Nu en in de toekomst.

Vragen of een afspraak maken? Neem contact op!