10 GOUDEN KASSASYSTEEM KANSEN VOOR EVENTS
25 augustus 2021 
in Nieuws

10 GOUDEN KASSASYSTEEM KANSEN VOOR EVENTS

Digitalisering in de eventsbranche is niet alleen qua efficiency belangrijk. Het zorgt ook voor een meer competitieve positionering ten opzichte van anderen. Millennials willen maar 3 dingen: makkelijk, flexibel en goedkoop.


BEN JE VASTGEROEST IN OUDE DENKBEELDEN?


Munten handeling op events is van oudsher stroperig, conservatief en ook wel een beetje vastgeroest in oude denkbeelden. Munten zijn voor niemand handig. Zeker niet voor de eventorganisator die wil weten waar meer winst te behalen valt. Data is namelijk een goudmijn, zeker als je kijkt naar de bestedingen van bezoekers. Goede analyse en interpretatie van data biedt waardevolle mogelijkheden voor je business.


KANSEN IN JE BUSINESS


1. Gebruik finance data om sneller en gerichter te kunnen afschalen. Personeel is namelijk een grote kostenpost, iedere extra medewerker is minder omzet.

2. Zorg dat je bezoekers vaker naar de bar gaan. Dit doen ze namelijk wel met een pinpas. Gebruik je een app of wearable op je event, dan wordt er minder vaak drankjes gehaald. Deze devices kunnen overigens ook op de Moneycomb SalesPoint draaien. Maar pin only vergt voor de bezoekers de minste handelingen.

3. Bekijk realtime je verkopen waardoor je snel en direct kunt anticiperen op voorraad.

4. Met het digitaliseren van je finance handeling heb je veel inzichtelijker wat het bestedingspatroon is van je bezoekers. Bekijk wat er in het eerste uur massaal verkocht wordt en gebruik die kennis in de toekomst.

5. Speel slim in op mogelijkheden die zich voordoen in bezoekersstromen. Denk aan food, drank en merchandise als slimme afleidingsmanoeuvres.

6. Maak je handeling minder fraudegevoelig. Bekijk snel, eenvoudig en direct op de schermen of een betaling gedaan is. Met andere woorden biedt de Moneycomb SalesPoint een transparante controle op barpersoneel.

7. Doordat er geen geld op het terrein aanwezig is, maar alleen op jouw bankrekening, heb je minder kopzorgen én geen kosten voor beveiliging en geldtransporten.

8. Herken sneller wanneer de pieken zijn en zet naargelang personeel in, zodat de tap kan blijven doorstromen en er geen wachtrijen ontstaan.

9. Binnen 5 minuten je bar weg en geen uren geldtellen. Draai direct een rapport uit en bekijk je omzet.

10. Maak in het laatste uur meer omzet, doordat bezoekers wél nog een drankje gaan halen met de pinpas opzak.


Het is niet de vraag of je zal digitaliseren. Het is de vraag wanneer je het gaat doen. Jouw event kan next level anticiperen op de toekomst, met data gedreven kennis en inzichten. Onze missie is om jouw bedrijf te laten groeien met digitale oplossingen.Over de schrijver
Reactie plaatsen