Tijdelijk Internet tijdens Producties

Maak meer mogelijkheden op je evenement

kassasysteem, festival, events, evenementen
Een event organiseren zonder internet is in deze tijd ondenkbaar, al helemaal wanneer je aan digitaal betalen met online kassasystemen denkt. Moneycomb verzorgt ook tijdelijk internet op evenementen. Denk aan betalingen, ticketing, geluidsmetingen en weersvoorspellingen; zaken die de backbone van ieder event vormen. Al deze data vraagt om een goede internet infrastructuur. Het aanleggen van een goed netwerk is van cruciaal belang wanneer je de voorkant en achterkant van je event goed wil laten verlopen. Moneycomb is gespecialiseerd in het aanleggen van internet en het verspreiden van dit netwerk over evenemententerreinen.

Hoe gaat networking in zijn werk?

kassasysteem, festival, events, evenementen

Tijdelijk internet aanleggen

Onze netwerkspecialisten maken voorafgaand aan elke productie een gedetailleerd plan van de infrastructuur van jouw event. Met zowel bekabelde als draadloze verbindingen kunnen wij een locatie volledig dekken met een gecentraliseerd netwerk. Bij het aanleggen van het netwerk maken de netwerkspecialisten van Moneycomb gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en systemen om uitstekende performance van onze kassasystemen te garanderen.

Eenvoudig, digitaal, event

Of het nu voor Paylogic, Eventbrite, Yourticketprovider of Eventix is, iedere ticketing partij heeft een goede verbinding nodig om hun ticketdata te downloaden en de scanstatistieken te uploaden. Daarnaast hebben ook E-lockers of Lockerbox een stabiele en betrouwbare internetverbinding nodig om effectief lockers te verkopen.  Wij kunnen voor alle backstage-gebieden, zoals productiekantoren, kleedkamers, centrale post en crew check-in balies, de verbindingen aanleggen zodat deze altijd online zijn.

Dit zeggen onze klanten

Kwalitatief sterke partij die ook op show dagen alles echt onder controle hebben. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben.
Mitchell Bovenlander - 4PM
Moneycomb is open en transparant. Schakelen snel en zijn meedenkend in alle opzichten. top team met veel kennis van zaken.
Elsemiek de Kreek - Taste of Amsterdam